Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: Nyilatkozat) a www.herbadoctor.hu honlap (továbbiakban aloldalaival együttesen: Honlap) látogatói, regisztrált felhasználói és hírlevelére feliratkozott személyek, illetve a Honlapot bármely egyéb más módon igénybe vevő felek, továbbá a www.herbadoctor.com látogatói, megrendelői és igénybe vevői (továbbiakban: Felhasználó) által a a Herbadoctor Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 6000 Kecskemét, Nagy László utca 2. F. lház. fszt. 8. szám; adószám: 24284420-2-03, cégjegyzékszám: Cg: 03-09-129942, statisztikai számjel: 24284420-4690-113-15  email: hello@herbadoctor.hu) továbbiakban: Adatkezelő – részére megadott adatok nyilvántartására és kezelésére vonatkozik. 

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-74791/2014

Személyes adatainak megadása minden esetben önkéntes, a Herbadoctor Kft. azokat kizárólag az Adatvédelmi Nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően használhatja fel.

A Herbadoctor Kft. weboldalát személyes adatainak felfedése nélkül is megtekintheti, vannak azonban olyan szolgáltatások (házhozkézbesítés) amelyek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges bizonyos adatok megadása. A kötelezően kitöltendő adatmezők minden esetben piros csillaggal jelöltek.

A Felhasználó személyes adatainak megadása nem kötelező, ugyanakkor a Honlapon történő regisztráció, valamint a www.herbadoctor.hu szolgáltatásainak igénybevételének feltétele lehet. Amennyiben ezen adatokat Felhasználó önkéntesen az Adatkezelő rendelkezésére bocsátja, úgy elfogadja a jelen Nyilatkozatban foglaltakat és egyúttal kifejezetten hozzájárul a személyes adatainak az Adatkezelő által történő tárolásához, elemzéséhez, összekapcsolásához, továbbá marketing célú felhasználásához.

A Felhasználótól online kapott adatok összeadhatóak azokkal az adatokkal, amelyek nyilvánosan elérhetőek, valamint amelyeket a Herbadoctor Kft. -nek egyéb alkalmakkor, pl.: regisztrációkor, ügyfélszolgálati hívásnál adott meg.

A Herbadoctor Kft. lehetőséget biztosít arra, hogy Ön módosítsa személyes adatait azok megváltozása esetén vagy kérje azok törlését indoklás nélkül. Mindezt megteheti az info@ herbadoctor.hu e-mail címen, illetve a hírlevelekben szereplő linken keresztül.

A weboldalon keresztül történő rendelések esetében a Herbadoctor Kft. jogosult a Felhasználó maximális kiszolgálása érdekében a megadott személyes adatokat érintett Partnereivel megosztani. Ebben az esetben a Herbadoctor Kft. Partnereitől elvárja, hogy e személyes adatokat kizárólag az adott cél érdekében használja fel.

A Herbadoctor Kft. weboldala a Felhasználók széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Herbadoctor Kft. arra törekszik, hogy kizárólag olyan oldalakhoz kapcsolódjon, melyek betartják minőségi elvárásait és elkötelezettek a személyiségi jogvédelem iránt. Ugyanakkor az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a Herbadoctor Kft nem vállal felelősséget.

A regisztráció során előfordulhat, hogy a Felhasználó internetezési vagy a Honlap tartalmával összefüggő szokásairól kér az Adatkezelő adatokat. Ezen adatok megadása nem kötelező és a regisztrációnak sem előfeltétele. Amennyiben Felhasználó önként megadja azokat, úgy az adatokat anonimizált formában, kizárólag statisztikai célból használja fel Adatkezelő. Az Ügyfélszolgálattal történt kapcsolatfelvétel során megadott adatokat az Adatkezelő a megkeresés lezárását követ legfeljebb 90 napig őrzi.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Felhasználó hozzájárulásai

  • Jelen Honlap használatával a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő, a Herbadoctor Kft. szellemi termékét képező tartalmakat, szövegeket olvassa, azokat kizárólag személyes céllal, információ szerzésére használja fel.
  • A jogtulajdonos, azaz a Herbadoctor Kft., nem járul hozzá a weblapon közzétett tartalmak, szövegek, anyagok üzleti célú felhasználásához. Továbbá nem járul hozzá ezek változtatás nélküli vagy nagymértékben egyező vagy hasonló módon történő átemeléséhez, átvételéhez, sokszorosításához, terjesztéséhez, a tartalmak nyilvános előadásához, átírásához vagy bármilyen egyéb magánhasználaton kívüli felhasználásához, amelyen nem tünteti fel az üzemeltető szerzőségét. Jelen feltételek elfogadásával és tudomásulvételével a felhasználó aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblapot üzemeltető cég székhelye szerinti magyar bíróság illetékességének is.

Kötbér a jogellenes használatért

  • A Honlap mindennemű tartalmának előzetes írásos engedély nélküli felhasználása, átemelése, átírása, sokszorosítása, terjesztése, nyilvános előadása, átírása, rövidítése, bármilyen magánhasználaton kívüli és bevételt eredményező felhasználása tilos. Az előzetes írásos engedély megléte esetén, a felhasználáskor fel kell tüntetni a szerző nevét, illetve a forrást, azaz a weblap címét is. Csak az üzemeltető (szerző) által engedélyezett részlet használható fel, teljes mértékben eleget téve az írásos engedélyben szereplő feltételeknek, az ott meghatározott formai és terjedelemre vonatkozó megkötéseknek.
  • A Honlap anyagának és tartalmának felhasználása írásos engedély megléte nélkül, harmadik fél (személy) által, akár írott, nyomtatott, akár elektronikus formában, a tartalom változatlan átvétele vagy nagy részben egyező használata, bizonyítható forrásfelhasználás esetén kötbér fizetésének kötelezettségét vonja maga után. A kötbér összege 50.000,- Ft +ÁFA, azaz ötvenezer forint + ÁFA naponta. A felismert jogtalan tartalom felhasználás esetén, a bizonyíthatóság érdekében közjegyzői tartalomtanúsítást veszünk igénybe, melynek költségei a jogtalan felhasználót terheli. A tartalom átvételével a felhasználó elfogadja jelen kötbér megállapodás feltételeit és részleteit.