Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ajándék gyógynövény tea a Magyar Termék Nagydíjas termékeinkhez!

Ajándék gyógynövény tea a Magyar Termék Nagydíjas termékeinkhez! 2015 óta május 22-e a Magyar Természet Napja, amely világszerte a biológiai sokféleség világnapja is egyben. Ez alkalomból május 20. és 26. között ajándék teát adunk minden Magyar Termék Nagydíjas Herbadoctor termékünkhöz!
2015 óta május 22-e a Magyar Természet Napja, amely világszerte a biológiai sokféleség világnapja is egyben. Ez alkalomból május 20. és 26. között ajándék teát adunk minden Magyar Termék Nagydíjas Herbadoctor termékünkhöz!

A Magyar Termék Nagydíjat azok a magyar cégek, azon belül pedig azok a termékek kapták meg, amelyek minőségi szempontból magasan kitűnnek a magyar piacon. Ezek a professzionális készítmények szigorú gyártási feltételeknek és kiemelt szakmai elvárásoknak felelnek meg. Hazánk legtekintélyesebb és legszigorúbb tanúsító rendszerének célja a fogyasztói döntés segítése azáltal, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű és bizalomra méltó hazai termékeket. 2016-ban három termékünk - Arany Alma arckrém, Arany Menta testbalzsam, és az Arany Menta Extragél-, 2017-ben pedig Arany Rózsa arckrémünk nyerte el a Magyar Termék Nagydíj kitüntetést.

Május 20-26. között valamennyi Magyar Termék Nagydíjas termékünkhöz ajándék gyógynövény teát adunk ajándékba a www.herbadoctor.hu web áruházunkban történő vásárláskor a Magyar Természet Napja alkalmából!