Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Véleményedet 1.000Ft-tal jutalmazzuk! Mivel mással kezdődjön a 2021-es év, mint Herbadoctor ajándékokkal!
Érték és Minőség Nagydíjas Herbadoctor termékek Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállítására, illetve szolgáltatások nyújtására. Az Érték és Minőség tanúsító védjegy megtestesíti és kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.
További Vitalitás műsorok a D1 Televízióban Béky Tanárúrral
Szeretettel várunk D1 Televízió (Domino TV) képernyője elé, ahol Béky László Tanárúrral közösen beszélgetünk az egészségmegőrzés alternatív és természetes módjairól. 
 
Újra Béky László Tanárúrral a Vitalitás műsorban Szeretettel várunk D1 Televízió képernyője elé, ahol Béky László Tanárúrral közösen beszélgetünk az egészségmegőrzés alternatív és természetes módjairól. 
Magyar termék nagydíj 2017. Idén, 2017-ben a HerbaDoctor Arany Rózsa éjszakai krém elnyerte a Magyar Termék nagydíjat.
Miss Royal Luxury Queen Hungary szépségkirálynő választás 2017. július 2017-ben mi is részt vettünk a Miss Royal Luxury Queen Hungary szépségkirálynő választáson. 
Magyar termék nagydíj 2016. 2016-ban három HerbaDoctor termékünk is Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben részesült.