Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Rácz Éva természetgyógyász

Rácz Éva vagyok, több diplomás természetgyógyász, fitoterapeuta (gyógynövényszakértő), szakképzett ápolónő és agrármérnök. Kislányként a gyógynövények ismeretét és szeretetét a nagymamám mutatta meg.

Közösen gyűjtöttük, szárítottuk a gyógyító füveket - fűszernövényeket. A gyógynövények használata ma is része minden napjaimnak.

Ma természetgyógyászként is folyamatosan tanulok, képzem magam, jelenleg is aromaterápiát, funkcionális táplálkozástant, hagyományos kínai orvoslást, akupunktúrát és más különböző alternatív gyógyászatokat tanulok. Szemléletem szerint nem a betegséget, hanem az embert kell önmaga teljességében (test, elme, szellem) gyógyítani és támogatni.

Fejlesztéseim során az egészség visszaszerzésével és megőrzésével kapcsolatos új megoldások után kutatok. Szenvedélyem a természet, a benne található kincsek, gyógynövények, virágok, ásványok és az ezekből kivont hatóanyagokkal való kísérletezés.

2016-ban három termékünk is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat: Arany Menta balzsam, Arany Alma Arckrém, Arany Menta Extragél. 2017-ben pedig Arany Rózsa éjszakai arckrémünk kapott Magyar Termék Nagydíjat.

Lépj kapcsolatba Rácz Évával az oldal alján található űrlap segítségével!

A HerbaDoctor gyógynövényes natúrkozmetikumai 100%-ban természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges illatanyagot, színezéket, mellékhatás mentes megoldást nyújthatnak a különböző egészségügyi problémákra. Válogatott, főként hazai gyűjtésű gyógynövényekből, különleges hatóanyagokból, növényi esszenciákból, nemes ásványi anyagokból állnak.

Gyógynövényes natúrkozmetikumaimat otthon bárki kényelmesen, biztonságosan és egyszerűen használhatja. A termékfejlesztések mellett napi szinten is segítem a hozzám forduló pácienseimet ingyenes tanácsadással. Az Echo Tv-ben, a Vitalitás műsorban Béky László Tanár Úrral együtt rendszeresen tartok egészségügyi tanácsadást.

Természetgyógyászattal, egészséges életmóddal kapcsolatos kérdésed merült fel? Kérdezd Rácz Évát!

Kedves Levélíró! Számomra fontos, hogy minden kérdést, kérést személyesen olvassak el és a lehető legnagyobb körültekintéssel válaszoljam meg azokat! Ezért szíves türelmedet kérem, hiszen több tucat levelet kapok egy héten, amelyek alapos áttanulmányozása után tudok válasszal szolgálni. Éppen ezért előfordulhat, hogy 2-3 hét után érkezik meg a válaszom, ezért türelmedet és megértésedet kérem! Üdvözlettel, Rácz Éva
Küldd el üzeneted a [TOVÁBB] gomb megnyomásával!