Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Terápiás eszközök

A hagyományos kínai orvoslás több ezer év hagyományain keresztül fejlődött egy olyan kifinomult eszközzé, amit ma világszerte használunk. Egy klasszikus megfogalmazás szerint a kínai orvoslás az élet meghosszabbításának eszköze. Célja a hosszan tartó egészség: az erős szervezet, az életkedv, az éles látás, az éles hallás – egy minőségi élet megvalósítása. Más szóval a kínai orvoslás az élet ápolásának eszköze. Ezek a terápiás eszközök ebben segíthetnek a felhasználónak az akupunktúrás pontok ingerlésén keresztül.
Rendezés:
Nézet:
​A Herbadoctor mágneses talpbetét egyesítheti a talpbetétek egészségvédő- és gyógyító hatásait, miközben Ön sétál! Ez a forradalmian új termék speciálisan az elfoglalt emberek számára lett kifejlesztve! A beépített mágnesek lábainak vitalitást, kényelmet és rendkívüli nyugtató, relaxáló érzést biztosíthatnak! Fedezze fel az akupresszúra több évszázados tudományát ezzel az akupresszúrás eszközzel!
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
6.990 Ft
A „raszterszemüveg”, egy speciális látásjavító szemüveg, - a hagyományos szemüveglencse helyén - egy sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van. Egyre gyakoribbak a látási problémák. A szemüvegek és a kontakt lencsék ugyan korrigálják a látáshibákat, de a látóképességet nem javítják. A raszter szemüveg segítheti a szemet természetes módon tornáztatni.
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
3.990 Ft
Tökéletes kiegészítő lehet a pihenéshez, stressz oldáshoz, relaxációhoz! Ez az elektromos aroma lámpa letisztult, minimalista formájának köszönhetően bármilyen környezetbe illik, mutató kiegészítője lehet a lakásnak. 7 szín funkció közül választhatunk, ami megfelelő hangulatot teremt.
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
16.990 Ft
A HerbaDoctor masszázslabda egy praktikus egészségmegőrző eszköz lehet az otthonában. Az akupunktúrás-mágneses masszázslabda a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik továbbfejlesztett eszköze. A tűkkel borított eszközt a kínaiak a tenyerek, talpak és az egész test masszírozására használják, hogy ezáltal fejlesszék az agyi funkciókat.
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
5.990 Ft
Az ember ujjai rendkívülien érzékenyek, idegi ellátottságuk nagyon gazdag. Húzza az ujjára a gyűrűt és gyengéden görgesse végig néhányszor. A hatás azonnal érezhető.
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
3.490 Ft
Pamutzsákba töltött sót tartalmaz, amely hidegen és melegen is alkalmazható. Alkalmi tünetek enyhítésére párna helyett is alkalmazható. Mindennapos használata csökkentheti a reggeli tüsszögést, szárazköhögést és jó hatása lehet az éjszakai pihenésre.
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
2.990 Ft
Óvja meg derekát és veséjét ezzel a pihe-puha, melegséget adó-, mágneses-, gyapjú derékmelegítővel! A derékmelegítő azon túl, hogy melegen tartja derekunkat és vesénket, mágnesterápiás hatásával az egész szervezetünkre jótékony hatással lehet. Ideális "fázós derekúaknak", ülőmunkát végzőknek, hűvösebb helyiségben, hosszadalmas ülő tevékenység alatt pl. tv nézés, olvasás során, valamint derékfájással, vesetájéki fájdalommal küzdőknek.
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
3.990 Ft
A fájdalomcsillapítás új generációja a fájdalomcsillapító toll, hiszen pontosan a fájdalom forrásánál alkalmazható bárhol és bármikor. Kizárólag a bőrön keresztül használhatjuk, a bőr alatt futó idegi stimulációval érheti el a krónikus vagy akut fájdalmak csillapítását. 
Előrendelhető
Várható szállítás: 2020. május 28.
11.990 Ft
A mozgás szabadságáért! A Phiten Aqua Titán tapasz kiválóan alkalmas lehet az izomfájdalmak csökkentésére, segítségével megelőzheti a sérüléseket, a tapasz visszaadhatja a test vitalitását. 1 darab Phiten aqua titan tapasz hossza: 1,5m
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
2.990 Ft
100 %-ban természetes erdélyi kősóból készült, mely jelenlétével minden helyiségben egyedi légkört teremthet.
Előrendelhető
Várható szállítás: 2020. május 28.
4.990 Ft
A Geyser Euro vízszűrő nem csak egy egyszerű víztisztító berendezés, hanem egy olyan készülék, amely a csapvízből alkalikus vizet állíthat elő minimális költség mellett. Kiszűrheti a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, Escherichia coli-t, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. 
Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
13.990 Ft

Aragon szűrőbetét

Az 1-es fázisban a vízben lévő szennyeződések, rozsda, homok stb. megkötődnek a szűrőbetét külső felületén.

A 2-es fázisban kémiailag kötődnek meg a nehézfémek, radioaktív elemek, klór- és foszfor bázisú szerves anyagok.

A 3-as fázisban a szűrőbetétbe beleolvasztott ezüst hatására a baktériumok és vírusok szaporodásának megakadályozása történik.

A szűrő 3000 liter csapvíz szűrésére van hitelesítve maximum 6 hónap időtartamra.

Raktáron
Várható szállítás: 2020. május 26.
4.950 Ft