Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hűségpontok

Regisztrálj és gyűjtsd a hűségpontokat. Az összegyűjtött pontjaidért vásárolj termékeket, vagy csökkentsd vele következő vásárlásod összegét! 

Hogyan tudok hűségpontokat gyűjteni?

Hűségpontot mindenki gyűjthet, aki regisztrál a www.herbadoctor.com internetes webáruházban. A regisztrációval automatikusan megnyitjuk hűségpont számládat, és már az első vásárlás alkalmával hűségpontokkal jutalmazunk. A hűségpont számládon lévő egyenleget, mindig a következő vásárlás alkalmával tudod beváltani.

Hány hűségpontot tudok gyűjteni egy vásárlás alkalmával?

Minden termék adatlapján feltüntettük, hogy annak megvásárlása esetén hány hűségpont szerezhető. Amennyiben több terméket vásárolsz, úgy a hűségpontok összeadódnak és jóváíródnak számládon. 

Hány Forintot ér egy hűségpont? 

1 hűségpont = 1 Ft. Tehát ha egy termék adatlapján azt látod, hogy a megszerezhető hűségpontok száma 670, akkor az 670 Ft megtakarítást jelent a következő vásárlásodnál. 

Honnan tudom, hogy hány hűségpontom van?

Miután regisztráltál, és leadtad első megrendelésed, lépj be fiókodba. Kattints a "Fiók" menüpontra, majd lejjebb görgetve a "Hűségpontjaim" szekcióban tudod megnézni, a "Rendelkezésre álló hűségpontokat". Szintén itt láthatod azt is, hogy mikor vásároltál, és melyik vásárlás alkalmával hány pontot gyűjtöttél / váltottál be eddig. 

Hogyan válthatom be a hűségpontokat? 

Amennyiben már rendelkezel hűségpontokkal, úgy vásárlás előtt feltétlen lépj be fiókodba. Helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket, majd a pénztárban a "4. Fizetési mód" pontnál először válaszd ki, hogy milyen módon szeretnél fizetni, majd a "Hűségpontok beváltása" szekcióban fogd meg egérrel a csúszkát, és told el jobbra. A rendszer automatikusan levonja a vásárlás végösszegéből a pontokat. A vásárlást visszaigazoló emailben pedig tájékoztatunk arról, hogy jelenlegi vásárlásod alkalmával hány új hűségpontot gyűjtöttél. Fontos! Mindig a fizetési módot válaszd ki először, mert ha ezt nem teszed meg, nem engedi a rendszer a csúszkát megfogni!

Meddig válthatom be a pontjaimat? 

180 nap áll rendelkezésedre, hogy beválts a pontjaidat. A 180 nap eltelte után a rendszer már nem engedi beváltani a hűségpontokat. Minden vásárlás alkalmával újra 180 nap áll rendelkezésedre, hogy beválts a pontjaidat, tehát mindig a legrégebbi pontok járnak le (azok, melyeket 180 napnál régebben szereztél).
 
Ne várd meg míg lejárnak pontjaid, váltsd be őket mihamarabb!