Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Arany Menta Testbalzsam 300 ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
id K. Józsefné
2024.02.27
Nekem nagyon jó az ízületre térdeimre, örülök, hogy rátaláltam és megrendeltem.
K. Erzsi
2024.02.27
Nyaki sérvem van és balkezemben sugárzik és nagy fájdalmaim vannak, de ez a krém egy csoda.
Kiss Ildikó
2024.02.26
Én már sok natúr terméket kipróbáltam, sokkal drágábbakat is, de nekem eddig a HerbaDoctor termékek váltak be a legjobban! Az Arany Menta balzsamot álmatlanságra használtam az elején, a talpamat masszíroztam be vele, és már az első éjszakát végig aludtam a segítségével.
Dobos Csabáné
2024.02.26
Az Arany Menta balzsamot és olajat használjuk lassan 1 hónapja és jó véleményekről tudok beszámolni Önöknek. A visszaesés fájó lábat rövid időn belül panaszmentessé teszi és nagyon könnyen beszívja a bőr, simává, bársonyossá válik. Munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk.
Kiss Ferencné
2024.02.26
Szeptember elején rendeltem 2 Arany Menta balzsamot, nagyon meg vagyok elégedve vele. A térdeim és a lábaim nagyon fájtak mióta használom sokat javult és már nem fájnak annyira, ahol fáj bekenem a balzsammal és enyhíti vagy megszünteti az ízületi fájdalmat, visszeres lábakra is nagyon jó. Lábaim nagyon bedagadtak, a vízhajtó nem nagyon segített, bekentem a balzsammal, sokkal jobban lement a vizesedés róla. Lábgörcsre is nagyon jó, nekem bevált, csak jót tudok mondani róla. 7 hónap alatt visszér és ízületi krémek többe került volna és közel sem olyan hatásosak, mint az Arany Menta balzsam. Én is kisnyugdíjas vagyok, de ezzel a balzsammal még pénzt is spórolok!
Básti Bernadett Éva
2024.02.26
Én a belső visszereimre használom az Arany Menta Testbalzsamot, és nagyon szeretem, mert azonnal hat, megszünteti a fájdalmat, és a duzzanatot is. Ráadásul az illata is kellemes. Köszönöm!
Balogh Réka
2024.02.26
Nagyon hálás vagyok, mert több családtagomnak is végre sikerült enyhíteni a gyulladásos ízületi és csontfájdalmait ezekkel a termékekkel. Édesanyám orvos, így tényleg sok mindent kipróbált a bajára, végül mégis az Arany Menta Testbalzsam és Extragél bizonyult egyedül valódi és tartós segítségnek. Köszönöm!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza