Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Arany Menta Extragél 300 ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kné Erzsébet
2024.02.27
Nagyon meg vagyok elégedve, jó az extragép. Udvarias, kedves és korrekt ügyintézés, gyors kiszállítás. Csak ajánlani tudom!
Szendi Gézáné
2024.02.26
Egy évvel ezelőtt vásároltam az első balzsamot, azóta folyamatosan használom az Extragélt is, ami később jelent meg. Karban tartom magam, mondhatom, hogy gyógyírként használ testileg és lelkileg is. Örülök, hogy rátaláltam a HerbaDoctorra!! Mindenkinek ajánlom, akinek fontos az egészsége!!!
Szabó Klára
2024.02.26
Mindennapjaim fontos termékei. Az Extra gélt használom a kerékpározáshoz naponta és megbolondítom az arany menta olajjal. A testbalzsam a bőröm őre, használom nyakra/főre! Hát ők hárman családunk kedvencei. A gyermekeim a maratoni futásnál használják, s elsősegélyként a menyem és az unokáim táskájában az olaj ott lapul. Köszönjük HerbaDoctor!!!
Kiss Ildikó
2024.02.26
Az Extragélt a nagymamám használja a derekára. Neki előtte semmi sem használt a derékfájására, pedig az orvos írt fel neki Fastum gélt, de nem volt jó neki. Az Extragéllel már elérte, hogy egyedül eljár bevásárolni, cipeli a táskákat, hiába mondtuk neki, hogy majd mi bevásárolunk neki, makacs mint az öszvér. Szóval újra a régi. :) Hála az Extragélnek! Szóval szuperek a termékek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza