Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Vásárlóink tapasztalatai

Éva sikertörténete

„Kedves Herbadoctor Csapata!

A napokban a honlapjukon olvasgattam a sikertörténeteket és most szeretném megosztani Önökkel az Én sikertörténetemet, remélve, hogy ezzel másoknak is segíthetek, illetve ezzel is szeretném megköszönni, hogy termékeikkel hozzájárultak egészségem megőrzéséhez.

Korábban már háromszor volt kisebb strokeom, emellett kiderült, hogy nagyon erősen vérszegény vagyok és a koleszterinszintem is nagyon magas, valamint a családban is voltak daganatos megbetegedések. Munkám során ismerkedtem meg a Herbadoctor termékeivel, és amikor megismerkedtem a Gránátalma koncentrátum hatásaival, azonnal tudtam, hogy ez nem csak megelőzésképpen lesz jó számomra a daganatos megbetegedések elkerülésére, hanem a többi problémámra is megoldást nyújthat. Mióta használom, sokkal energikusabb vagyok, nem szédülök a vérszegénység miatt sem.  A vérnyomásom is nagyon ingadozó volt, hol magas, hol alacsony, és a Gránátalma koncentrátum még erre is nagyon jó volt, mióta ezt a készítményt használom már nincsenek olyan szélsőséges ingadozások a vérnyomásommal, szinte teljesen normalizálta. Már a harmadik üveggel fogyasztom és nem is szeretném abbahagyni, nem csak a hatásai miatt, hanem mert biztonságérzetet is ad a fogyasztása. Egy évvel ezelőtt nagyon fájt a térdem és kiderült, hogy egy kisebb Baker-cisztám van a térd kopása és gyulladása miatt. Az orvosom ajánlotta, hogy szedjek kollagént a problémámra, egyéb gyógyszert nem írt fel rá. Korábbi jó tapasztalataimra hivatkozva és bízva a cégben, mondtam az orvosak, hogy a Herbadoctor készítményei között is található kollagén ital és igencsak meglepődött, mikor megmutattam, hogy a készítménynek sokkal több kollagén tartalma van, mint az általa felajánlott kollagén kapszulának. Először kúraszerűen kezdtem el alkalmazni a Herbadoctor Fit&Beauty kollagén italporát, mivel most keveset mozgok, így heti 2-3 alkalommal fogyasztom, azonban ha több időm van a mozgásra, akkor minden másnap fogyasztom. Hatását az orvosi vizsgálatok is igazolják, ugyanis semmilyen gyógyszert nem szedtem, csak a Fit&Beauty-t használtam és a ciszta mindenféle orvosi beavatkozás nélkül teljesen felszívódott és a térdfájdalmam is megszűnt, azóta megelőzésképpen használom a készítményt.

Nagyon hálás vagyok a Herbadoctornak, mert úgy gondolom, az állapotom sokkal rosszabb lenne a készítményeik nélkül. Örülök, hogy rátaláltam!

Szeretettel, egyik elégedett vásárlójuk,

Gulyás Éva”