Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Sóinhalátor- Parajdi sóval
Sóinhalátor- Parajdi sóval
9 450 Ft

Sóinhalátor- Parajdi sóval

Sóinhalátor parajdi sóval, a tiszta légzésért. A légköri szennyezettség, asztma, allergia és felsőlégúti megbetegedések megakadályozhatják a tiszta, könnyed légzést. Azonban a Sóinhalátorral úgy érezheti magát, mintha a parajdi sóbányák valamelyikében lenne. A Sóinhalátor mindig kéznél lehet és a friss légzés érzetét nyújthatja, sőt, akár 5 évig is használhatja!


Lenyíló - Milyen formula

????

Lenyíló - Használat, alkalmazás

Szájon át lélegezzük be és orron át fújjuk ki, normál légzési tempóban, nem erőltetve. Maximális hatékonyság érdekében a szájból nem vesszük ki használat közben.

Lenyíló - Szállítás, fizetés

GLS házhozszállítás
18.000 Ft vásárlás alatt: 1.490 Ft
18.000 Ft vásárlás felett: Ingyenes

GLS csomagpont
18.000 Ft vásárlás alatt: 1.490 Ft
18.000 Ft vásárlás felett: Ingyenes

Szállítás külföldre
Külföldi szállítási díjainkról ezen a linken tájékozódhat.

Szállítási idő 1 munkanap!
(Abban az esetben, ha rendelésed hétköznap 14:00-ig leadja, akkor a készleten lévő termékeket a következő munkanapon kézhez kapja.)

Szállításra kész
9 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 378 Ft
Részletek a termékről.

Kiknek és milyen esetekben ajánljuk a Sóinhalátor használatát?
  • gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

  • allergiásoknak, asztmatikus panaszokkal küzdőknek

  • azoknak, akik a városi légkör ellenére szeretnék a parajdi sóbarlangok frissítő levegőjét érezni

  • megfázásos tünetek enyhítésére

  • köhögés, hörgőgyulladás, orrfolyás, tüsszögés esetén

  • azoknak, akik a pollenek okozta kellemetlen allergiás tünetek után tisztán lélegeznének

  • dohányzásról leszokóknak, ugyanis segíthet a légutak tisztításában, a hörgők regenerálódásában, a tüdő tisztulásában Hogyan kell alkalmazni a Sóinhalátort?

A Sóinhalátor nem csak allergia szezonban, hanem az év bármely időszakában biztonságosan alkalmazható, 5 évig. Szájon át lélegezzük be és orron át fújjuk ki, normál légzési tempóban, nem erőltetve. Maximális hatékonyság érdekében a szájból nem vesszük ki használat közben. Használatából eredendően előfordulhat köhögés, orrfújás, mely a légutak megtisztulását jelezheti, illetve eredményezheti. Gyermekeknek átlagosan napi 5-20 perc alkalmazható, míg felnőtteknek 15-20 percig alkalmazható naponta. Erősen indokolt esetben felnőtteknél napi 1-2 órát is alkalmazható. Lehetőleg az inhalátort mindig ugyan az a személy használja!

Nedves helyen alkalmazva az inhalátort érdemes néha megrázni, ugyanis a speciális szemcsék a nedvesség hatására az inhalátor oldalára tapadhatnak. Száraz helyiségben viszont érdemes náha szájon keresztül visszafújni a levegőt.Mit érdemes még tudni a Sóinhalátorról?

A Sóinhalátor kreámia foglalatjában speciális NaCl keverék van, mely használattól függően akár 5 évig elegendő lehet! A készüléket nem kell utántölteni és nem kell benne cserélni a sót!Hogyan tisztítsuk az inhalátort?

Tartsa tisztán a Sóinhalátorját nedves törlőkendővel, azonban ügyeljünk arra, hogy nedvesség ne kerüljön az inhalátorba. Figyelmeztetés!Ügyeljünk arra, hogy a termék apró szemcséket tartalmaz, így gyermekektől távol tartandó! 3 éves, vagy annál fiatalabb gyermek esetében csak felnőtt jelenlétében alkalmazható. Az eszköz nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést! Magas vérnyomás vagy akut megbetegedések esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Ne használja a terméket súlyos tüdőbetegség esetén!

Adatok amiket tudnia kell.
Gyártó
HerbaDoctor
Cikkszám
SOPIP001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!