Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A HerbaDoctorról

A magyar nyelv rengeteg szólást és közmondást fogalmazott meg az idők során, ami az egészségre vonatkozik: "Ép testben ép lélek." "A legdrágább kincs az egészség!"

Ez így is van. Az egyik legdrágább dolog az életünkben az egészség, és sokan vannak, akik erre már csak akkor jönnek rá, amikor veszítenek ezekből a kincsekből. A mai kor emberére általánosságban jellemző, hogy tüneti szinten jelen vannak nála olyan testi kellemtelenségek, amik könnyen krónikus betegségekké alakulhatnak, és azok száma sem csekély, akik már ebben a stádiumban vannak

Jó néhány állapot kezelése költséges mulatság, így jobb lenne elkerülni vagy megelőzni a bajt, mielőtt bekövetkezik.
 
A HerbaDoctor egy hazai vállalkozás. Kis csapatának a célja: hogy segítsen egy jobb, élhetőbb, egészségesebb életet élni mindannyiunk számára.

Az ügyvezető igazgató - Rácz Éva - kutatómunkája során, folyamatosan az egészség visszaszerzésével és megőrzésével kapcsolatos új megoldások után kutat. Szenvedélye a természet, és a benne található kincsek, gyógynövények, virágok, ásványok, valamint ezek hatóanyagaiból az új termékek kifejlesztése. Célja, hogy az általa kifejlesztett kozmetikum-, és vitamin készítményekkel segíthessen az embereken. 

Aki ismeri Rácz Évát, az tudja, hogy árad belőle a természetesség és a segíteni akarás. Termékei főként válogatott, hazai gyűjtésű gyógynövényekből, különleges hatóanyagokból, növényi esszenciákból, nemes ásványi anyagokból, legfőképpen 24 karátos arany kolloid formájából állnak.