Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Hírek

Sajnos bátran ki lehet jelenteni, hogy a cukorbetegség ma már népbetegségnek számít Magyarországon, hiszen a legfrissebb adatok szerint közel egymillió diagnosztizált cukorbeteget tartanak számon idehaza.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállítására, illetve szolgáltatások nyújtására.

Szeretettel várunk D1 Televízió (Domino TV) képernyője elé, ahol Béky László Tanárúrral közösen beszélgetünk az egészségmegőrzés alternatív és természetes módjairól. 

Szeretettel várunk D1 Televízió képernyője elé, ahol Béky László Tanárúrral közösen beszélgetünk az egészségmegőrzés alternatív és természetes módjairól. 

Idén, 2017-ben a HerbaDoctor Arany Rózsa éjszakai krém elnyerte a Magyar Termék nagydíjat.KÖSZÖNJÜK NEKTEK! NÉLKÜLETEK EZ NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE.
Biztosan hallottátok már, hogy a Magyar Termék Nagydíj elnyerése egy nagyon szigorú követelményrendszerhez kötött.... Nos, ez így van a gyakorlatban is! 
2017-ben mi is részt vettünk a Miss Royal Luxury Queen Hungary szépségkirálynő választáson. 

A testi egészség és külső szépség is erősen összefügg, de ez persze nem jelenti azt, hogy aki csúnya, az kevésbé egészséges, vagy azt hogy aki szép, annak biztos hogy nincs semmilyen testi problémája...

2016-ban három HerbaDoctor termékünk is Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben részesült. A Magyar Termék Nagydíjat azok a magyar cégek, azon belül pedig azok a termékek kapják meg, amelyek minőségi szempontból magasan kitűnnek a magyar piacon.