Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

3+2 segítség a fogyáshoz, mert 2023-ban sikerül!

Herbadoctor
3+2 segítség a fogyáshoz, mert 2023-ban sikerül!

Az év első napján sokan tesznek fogadalmakat testsúlyukkal kapcsolatban és vannak, akik nem először fogadnak meg változást az újévben. Ahhoz azonban, hogy ez idén sikerüljön, nyújtunk egy kis támogatást is, vagyis pontosan 3+2 ajánlást!

A legfontosabb, hogy leszögezzük, csodaszerek nincsenek! Ha vannak is, azok még nagyobb kárt tudnak okozni szervezetünknek, így a legjobb, ha az alábbi két dolog együtt jár: elhatározás és türelem. Mert bizony, amíg nincs meg mind a kettő, addig csak gyors, látványos, de nem tartós eredményeket lehet elérni. Viszont, ha megvan a kőbe vésett elhatározásunk és a türelmünk magunkkal szemben is, akkor bátran fordulhatunk egy kis plusz segítségért, mint amilyen a Herbadoctor 3+2 támasza is

Jöjjön az első, a Súlykontroll italpor, amelyet nemcsak azoknak ajánlunk, akik szeretnének lefogyni, hanem azoknak is, akiknek szükségük van egy kis plusz energiára edzések előtt. L-karnitin tartalmának köszönhetően például fokozhatja a sportteljesítményt is. És ugye jól tudjuk, olyan tartós fogyás nincs, amely kizárólag étkezéssel érhető el, hiszen fontos a megfelelő és rendszeres testmozgás is!

HCA, (GARCINIA CAMBOGIA) tabletta viszont éppen ahhoz járul hozzá, hogy csökkentsük az éhségérzetünket vagy a zsírok felhalmozását. A HCA (hidroxi-citromsav) a Garnicia Cambogia fő hatóanyaga, melyet már régebb óta alkalmaznak az ajúrvédikus gyógyászatban is emésztéssegítőkét.

Herbadetox italporunk igaz nem kimondottan a fogyásnál segít, hanem természetes összetevőinek köszönhetően segítheti az emésztést, valamint az olyan emésztőszervek, mint a belek vagy a vastagbelek karbantartásában is jótékony lehet. Méregtelenítő hatásának köszönhetően pedig fogyókúra esetén is jó társunk.

+2 gyógynövény, amelynek teafőzetei segíthetnek a fogyásban

A Bodza a természetgyógyászatban ősidők óta az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb gyógynövény, amelynek vízhajtó tulajdonsága miatt fogyasztó és testsúlycsökkentő hatással is rendelkezhet! A Csalán pedig az egyik legerősebb méregtelenítő, vértisztító gyógynövény lehet, ezért tisztítókúrák, böjtök hatékony és kedvelt növénye. Méregtelenítő hatása mellett még számtalan ismert gyógyhatással rendelkezik.

Bármelyiket is válaszd a fentiek közül, fontos, hogy a már említett két hozzávalód biztos alapokon álljon az álom testsúly elérésében: elhatározás és türelem! Ha ezek megvannak, akkor pedig bátran hívd valamelyik fenti Herbadoctor terméket segítségül!