Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Válaszd Black Friday hétvégén a természetességet - akár fél áron! November 23-25. között kedvezményesen vásárolhatod meg egyes termékeinket és már most beszerezheted a tökéletes karácsonyi ajándékot!
Arany: a napkeleti bölcsek ajándéka A Bibliában, Máté evangéliuma szerint, a három napkeletről induló bölcs a gyermek Jézusnak értékes gyógynövényeket és aranyat ajándékozott. 
Bodzavirág: egy növény, mely csodákat művel az immunrendszerrel Gondoltátok volna, hogy a gyermekkorunk nyarait idéző kedvencünk a bodzaszörp, egy olyan varázslatos virágból készül, amely az immunrendszerünkkel valósággal csodát tesz?
Hársfavirág, a nátha legfőbb gyógyítója Júniustól a legtöbb parkot elárasztja a sárgás-fehér színű hársfavirág kellemes illata. Ebben az időszakban akár magunknak is gyűjthetjük több hársfaj virágát: ezek a kislevelű hárs, a közönséges hárs és a nagylevelű hárs.
Gyömbér, a lélekerősítő  A gyömbért a Távol-Keleten többezer éve használják mint gyógy- és fűszernövényt. A hagyományos kínai gyógyászatban és a több ezer éves múlttal rendelkező indiai civilizáció egészségmegőrző rendjében is fontos szerepet tölt be a betegségek kezelésében.