Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

A 4 legfontosabb immunerősítő télen

A téli hónapokban különösen oda kell figyelnünk szervezetünkre, hiszen nyáron jóval több gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk, több folyadékot viszünk be szervezetünkbe és a nap sugarainak jótékony hatásai is segítenek a készletek szinten tartásában.

Cikkünkben összegyűjtöttük azt a négy immunerősítőt, amelyek rendszeres használatával segíthetünk a szürke, hideg teli napokon is szervezetünk erőforrásainak feltöltésében.

Válaszd Black Friday hétvégén a természetességet - akár fél áron! November 23-25. között kedvezményesen vásárolhatod meg egyes termékeinket és már most beszerezheted a tökéletes karácsonyi ajándékot!
Arany: a napkeleti bölcsek ajándéka A Bibliában, Máté evangéliuma szerint, a három napkeletről induló bölcs a gyermek Jézusnak értékes gyógynövényeket és aranyat ajándékozott. 
Bodzavirág: egy növény, mely csodákat művel az immunrendszerrel Gondoltátok volna, hogy a gyermekkorunk nyarait idéző kedvencünk a bodzaszörp, egy olyan varázslatos virágból készül, amely az immunrendszerünkkel valósággal csodát tesz?
Hársfavirág, a nátha legfőbb gyógyítója Júniustól a legtöbb parkot elárasztja a sárgás-fehér színű hársfavirág kellemes illata. Ebben az időszakban akár magunknak is gyűjthetjük több hársfaj virágát: ezek a kislevelű hárs, a közönséges hárs és a nagylevelű hárs.