Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Alma őssejtekkel a ráncok ellen

Herbadoctor
Alma őssejtekkel a ráncok ellen

Az alma egészségre gyakorolt jótékony hatásai már évszázadok óta ismertek, azonban kevesen tudják, hogy egy különleges svájci alma őssejt kivonata a bőr öregedésére is megoldást jelenthet.

Az ősz egyik legnagyobb kinccsel rendelkező gyümölcse az alma, ami egy igazi vitaminbomba: ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag, ezért fogyasztása minden nap ajánlott. Ha rendszeresen eszünk almát, akkor a méregtelenítő, vízhajtó hatását is megtapasztalhatjuk. Mindezek mellett azonban van egy olyan különleges tulajdonsága is ennek a gyümölcsnek, amely bőrünknek nyújt regenerálódást és felfrissülést.

Valamennyi élőlényben található őssejt, amelyek osztódással képesek a szervezetben már elöregedett sejteket pótolni. A növényekben fellelhető őssejtek azonban nem csak pótlással segítenek a szervezetnek, hanem képesek az egyes részeiket és akár magát a növényt is regenerálni. Svájci tudósoknak köszönhetően pedig az is kiderült, hogy egy ritka alma őssejtjeiből származó kivonat kimagasló eredményeket hozott az öregedő bőr megfiatalításában. Az öregedő őssejtek stimulálásával mutatták ki, hogy ez a növényi kivonat csökkentheti a ráncok megjelenését. A klinikai vizsgálatok során az is kiderült, hogy ez az egyedálló készítmény nemcsak regenerálja az elöregedő sejtjeinket, hanem megnöveli a bőrsejtek élettartalmát is.

Az őssejtek legfontosabb tulajdonságával rendelkeznek tehát az almából nyertek, hiszen egyszerre nyújtanak megoldást bőrünk őssejtjeinek megújításában és a sejtek aktivitásának növelésében is. Így bőrünk feszesebbé, rugalmasabbá válhat és visszanyerhetjük ragyogását is. A legfontosabb mindezek mellett, hogy nemcsak regenerálnak, hanem védelmet is nyújtanak a bőrünket érő külső környezeti hatásokkal szemben. 

Az egyedülálló ránctalanító hatású alma őssejteket tartalmazó termékeink mindennapos használatával visszanyerhetjük bőrünk feszességét, rugalmasságát úgy, hogy védelmezzük is azt.