Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Amikről a férfiak nem szívesen beszélnek

Herbadoctor
Amikről a férfiak nem szívesen beszélnek

Gondolta volna, hogy a 60 év fölötti korosztálynak több mint a fele szenved valamilyen prosztata eredetű panasztól? Vannak panaszok, amelyek azonban könnyen enyhíthetők, ezért sem szabad ezeket félvállról venni!

A prosztata egészséges működését számos gyógynövény segíti, Béky László természetgyógyász által javasolt alábbi összetevők pedig a Herbadoctor Prostavitaban megtalálhatóak: nyírfalevél, kisvirágú füzike, csalánlevél, mezei zsúrló meddő hajtás, gyujtoványfű.

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás a férfiak leggyakoribb urológiai megbetegedése, mely a kor előre haladtával egyre gyakoribb: a 30-40 évesek 8%-a, 40 év fölöttiek 50-60%- a, míg a 80 évesek 90%-a érintett. A prosztata megnagyobbodás nagyon kellemetlen tüneteket okoz, melyek megkeserítik az érintettek életét. Ilyenek a gyakori vizelési inger, a vizeletsugár akadozása, vagy a vizelet elcsöpögése. Sokan nem mernek segítségért folyamodni a panaszok jellege által okozott szégyenérzet miatt, pedig a tünetek könnyen kezelhetőek és jó eséllyel enyhíthetőek. Amikor a tünetek még nem erősek, akkor jó eséllyel segítségünkre lehetnek egyes gyógynövényes készítmények, étrend-kiegészítők is.

Liposomax Forte Prostavita egy összetett prosztata és vese védő liposzómás készítmény, amely hatóanyagban gazdag formula, és összetevői egymás hatását támogatják, sokszorozzák. A készítmény ennek köszönhetően természetes módon csökkentheti a gyulladást, gátolhatja a prosztatasejtek túlburjánzását, véd a szabadgyökök káros hatásától is. Bármilyen szájon át bevett hatóanyag jelentős veszteséggel (emésztés, felszívódási veszteség, lebomlás, kiválasztás, sejtfalon való átjutás, stb.) tud csak eljutni a prosztata sejtjeibe. A liposzóma egy sejtfalak és biológiai hártyák anyagához hasonló összetételű (foszfolipid) burok, amibe a hatóanyag molekuláit egyenként becsomagolják. Ez egyrészt megvédi a hatóanyagot, másrészt segíti a biológiai hártyákon való átjutását.  A liposzómális készítmények a veszteség ilyen csökkentése révén, lehetővé teszik, hogy a hatásos adagot, kisebb mennyiségben lehessen bevinni, ami ráadásul tökéletesebben hasznosul – így hatásosabb is.

ProstaGold Night & Day a prosztata egészségének támogatására és a húgyúti fertőzések megelőzésére szolgál és segítséget nyújthatnak a kellemetlen vizelési panaszok megszüntetésében. Népgyógyászati tapasztalatok alapján a benne lévő gyógynövények enyhítik a gyulladást és az égő-, szúró fájdalmakat. Csökkenthetik a nappali és éjszakai vizelések számát, és a sürgető vizeletürítési kényszert. A ProstaGold kapszula természetes gyógynövény összetevőket tartalmaz, hatékonysága pedig abban rejlik, hogy a nappali és éjszakai kapszulák összetételei eltérnek, így szervezete mindig akkor jut az értékes hatóanyaghoz, amikor arra szüksége van.

A merevedési problémák nem csak a szexuális együttlétekre hatnak ki, hanem a férfiak általános közérzetére is. A Viapro Extra Zoom egy állandó szedésű potencia növelő, ami alkalmas lehet a férfierő fokozására és az erekció támogatására. Mindezt természetes módon, gyógynövényekből készült hatásos és biztonságos étrend kiegészítő formájában, ami alkalmas rendszeres kúra jellegű használatra is. A Viapro Extra Zoom egy 100%-ban természetes alapanyagokból készült étrend-kiegészítő, ami képes lehet segítséget nyújtani a merevedés megvalósításában és fenntartásában. A kapszula 13 gyógynövény hatásos kombinációját tartalmazva fejti ki jótékony hatását.

Az L-arginin egy félig esszenciális aminosav, amelyet a szervezet is természetesen képes

előállítani a táplálkozás során. Az L-arginin javíthatja a vérerek működését, segíthet megvédeni azokat az eltömődéstől, illetve az L-argininnek fontos szerepe lehet a szívelégtelenség, illetve a mellkasi fájdalmak enyhítésében is. A vérben és a vizeletben az alacsony nitrátszint merevedési zavart okozhat. Az L-arginin segíthet növelni a szervezetben a nitrogén-oxid szintjét, ami képes lehet csökkenteni a merevedési zavar tüneteit. A Journal of Sex and Family Therapy 2003 május-júniusi számában megjelent tanulmány szerint az L-arginin képes a szexuális funkció javításában egy három hónapos időszak alatt.

Az L-arginin javíthatja az immunrendszer működését, fokozhatja az immunválasz nagyságát, illetve aktivizálhatja a csecsemőmirigyet is. A csecsemőmirigy T-sejteket termel, amelyek nagyon fontos elemei az egészséges immunrendszernek. A bőrben és a kötőszövetben az L-arginin fokozhatja a fehérjetermelést, így segítheti a sebgyógyulást, csökkentheti a helyreállítás idejét, illetve a sérülés vagy műtét után fellépő fertőzések kialakulási esélyét is. 

Ne féljünk tehát panaszainktól, inkább fordítsunk rájuk nagyobb figyelmet, hogy még időben segíthessünk azok enyhítésében!