Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Arcápolási különlegességek? Ismerd meg az új esszenciáink titkát!

Herbadoctor
Arcápolási különlegességek? Ismerd meg az új esszenciáink titkát!

A hideg téli napokon a bőr is extra törődést igényel, ezért tökéletes alkalom arra, hogy különlegessé tedd az arcápolást, és kipróbáld az új olajos esszenciánk egyikét. 

Mire vágyik a bőröd? 

A rózsa esszencia kényeztetésére? A bakuchiol és a csipkebogyó olaj ránctalanító hatására, amely lélekvidító rózsa illattal párosítva kápráztat el minden alkalommal, amikor felkened? Vagy a kék esszencia olajainak gyógyító erejére? Amely a híres kék kamilla és cickafark olajával segít az egészséges bőr elérésében, és megtartásában.

Mi a rózsa esszencia titka?

Igazi luxus a bőrnek, hiszen telis-tele van olyan híres bőrszépítő olajokkal, mint a vadrózsaolaj, a gránátalmamag olaj, az argánolaj, a málnamag olaj, a vörösáfonya olaj, a máriatövis olaj, és a kivételesen értékes damaszkuszi rózsaolaj. Ezeknek az olajoknak a keveréke, már önmagában is mennyei manna lenne minden bőr számára, mégis úgy éreztük az esszencia megkoronázása egy olyan klinikailag igazolt hatóanyag hozzáadása lesz, mint a bakuchiol kivonat; amely ránctalanító, és kollagéntermelést serkentő hatású. 

HERBADOCTOR TIPP: Ha úgy döntesz, hogy szeretnél többet nyújtani a bőrödnek, és erre az esszenciára esik a választásod; a friss, és üde rózsa illata, illetve a könnyű és gyors felszívódása miatt, használd nappali arcápolásra. 

Mi a bakuchiol? Kinek van szüksége erre a hatóanyagra?

A retinol természetes alternatívájaként elhíresült hatóanyag, mely egy antioxidánsokban gazdag maláj növény kivonata. A retinolhoz hasonlóan képes a kollagéntermelés serkentésére, valamint a rosszul működő sejteket helyes működésre „programozni”. Ezeknek a képességeknek köszönhetően, kutatások szerint (1% bakuchiol) képes csökkenteni a ráncok mélységét, emellett gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns tulajdonságaival segíti az egészséges bőrműködést. Mindezt mellékhatások nélkül (míg a retinolt lassan kell bevezetni, és mellékhatásai lehetnek).

Az esszencia összetevői magukért beszélnek, mind egytől egyig értékes növényi kivonatok: Bakuchiol, Bio Gránátalma magolaj, Bio Málnamagolaj, Vadrózsaolaj, Bio Argán olaj, Szűz máriatövis olaj, Caprilis olaj, Szűz Vörösáfonyamag olaj, E-vitamin komplex, Damaszkuszi rózsa abszolút

Igazi ritkaság! Mi a kék esszencia különlegessége?

kék esszencia megálmodásakor az egészséges bőr elérése, és fenntartása lebegett a szemünk előtt. A legjobb seb,- és heggyógyító olajokat kezdtük el felkutatni. Így találtunk rá a nagyon nehezen beszerezhető, kék kamilla égkék színű olajára, mely a „gyógyiparban” is jól ismert összetevő. A kék kamilla méltó párjának éreztük a hasonló hatásokkal bíró cickafark mélykék színű kivonatát. Ez a két csodálatos gyógynövény mellé, 8 olyan jótékony hatású növényi olajat válogattunk össze; mint a szűz máriatövis olaj,  amely a száraz, irritált bőr ápolására ajánlott, az antioxidánsban gazdag feketeribizli magolaj, és acai bogyó olaj, valamint a borágó,- a fehértajtékvirág,- és a feketeköménymag olaját, amelyek segítenek csillapítani a bőr irritációját. Mindemellett, kínai kúszómagnólia kivonatot is tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásával támogatja a bőrt. 

HERBADOCTOR TIPP: Ha emellett az esszencia mellett teszed le a voksod, használd éjszakai ápolásra, hiszen a kék kamilla illata nyugtató hatással lehet a lélekre. 

Miért olyan értékes a kék kamilla olaja? 

A kék kamilla olaja, egy nagyon értékes, szinte elérhetetlennek számító alapanyag. Miért olyan különleges? Már csak a színe is elkápráztató. Mélykék színét a benne lévő kamazulén adja, ami bőrnyugtató, és gyógyító hatással, valamint kimagasló gyulladáscsökkentő hatással bír. Már dédanyáink is jól ismerték ennek a gyógynövénynek a hatását, ezért a népgyógyászatban, a gyulladásos bőrbetegségekre, és a (nem friss) égési sérülésekre készült keverékek elengedhetetlen része volt, valamint olyan keverékeknek, amelyeket pédául ekcéma, pikkelysömör, pattanások, vagy akné kezelésére használtak. Emellett nem csak a sérült, heges bőrre van jótékony hatással, használata a nyugodt, pihentető alvásban is segíthet.  

Tiszta és természetes összetételét, a következő olajok adják: Kék kamilla illóolaj, Cickafark illóolaj, Szűz máriatövis olaj, Szkvalén, Borágó olaj, Acai bogyó olaj, Feketeribizlimag olaj, Feketeköménymag olaj, Fehértajtékvirág olaj, KúszómagnóliaCO2 kivonat, E-vitamin komplex

Reméljük hasonló csodálattal fogadjátok ezt a két különleges terméket, melyek színe, illata, és hatása jól láthatóan és érezhetően tükrözik a csodálatos természetben rejlő erőt. 

Szerezd be most, ezt a két különösen értékes esszenciát, és kényeztesd a tested-lelked egyaránt, minden egyes nap.