Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Az Ifjúsági Magyar Bajnok is a Flex Bodyt választotta

Herbadoctor
Az Ifjúsági Magyar Bajnok is a Flex Bodyt választotta

Vitál Dominika, a Nyíregyházi Boksz Club 17 éves kiválósága 48kg-ban jelentős fölénnyel, magabiztosan húzta be döntőjét és ennek köszönhetően Ifjúsági Magyar Bajnok lett 2018. novemberében. 

A felkészülési időszak utolsó pillanatában azonban nem volt még biztos az indulása sem, hiszen korábbi térdfájdalmai ismét előjöttek és fel is erősödtek. A boksz clubban ajánlották már korábban is neki a Herbadoctor termékeit, amelyek akkor is segítettek, viszont a nem rendszeres szedésük csak ideiglenesen segítették a fájdalom megszűnését. A bajnokság közeledtével azonban Dominika ismét a Herbadoctorhoz fordult, hiszen tudta, nincs sok esélye, ha valóban indulni akar a megmérettetésen. Zsolt, aki kívülről-belülről ismeri a Herbadoctor termékeit, azonnal a Flex Body kollagén port ajánlotta, amelyet Dominika kiegészített még magnézium sprayvel, multivitaminnal és C-Vitaminnal is. A pontos adagok szedése mellett a bokszoló lány térd és ízületi fájdalmai két nap (!) alatt elmúltak, úgy, hogy első naptól kezdve már folytatni tudta a felkészítő edzéseket. A novemberi bajnokságon pedig sikerrel vette az akadályokat és a mérkőzéseket is, így 48 kg-ban Ifjúsági Magyar Bajnok lett a Vitál Dominika.

„Világ életemben örökmozgó voltam, szinte minden sportot kipróbáltam, négy évig atletizáltam is. Majd a fiú osztálytársaim lehívtak a klubba egy edzésre és azóta ott ragadtam” – emlékezett vissza Dominika arra a kérdésünkre válaszolva, hogy talált rá a bokszra. Mindez 14 éves korában történt, azóta pedig folyamatosan hódol szenvedélyének, hiszen ahogy mondta, el sem tudná képzelni ma már az életét e nélkül. És hogy mit adott Dominikának a boksz?
„Megtanít sok mindenre az életben, például a kitartásra” – zárta a beszélgetést a 17 éves bokszoló lány.

A Herbadoctor csapata pedig további sok sikert kíván az edzésekhez és a mérkőzésekhez is és továbbra is ajánljuk a Flex Body, magnézium spray és vitaminjaink rendszeres használatát!