Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Ékszerek kizárólag valódi ásványokból – nemcsak szép, de hasznos is!

Herbadoctor
Ékszerek kizárólag valódi ásványokból – nemcsak szép, de hasznos is!

A természet számos olyan követ, kristályt rejt magában, amelyek az évmilliók folyamán alakultak ki, és amelyek mindegyike egyedi rezgéssel rendelkezik. Az ókori Egyiptomban nők és férfiak egyaránt viseltek ásványokból készült ékszereket, hiszen a szépségük mellett már akkor ismerték jótékony hatásukat.

Ma már szerencsére újból kezdjük felfedezni azokat a tulajdonságaikat, amelyek testünkre is pozitív hatással bírnak, így nemcsak szépek, de hasznosak is!

Az ásványok és a belőlük készült ékszerek mindegyike különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból. Sokan nem tudják, de testünk számos szerve ugyancsak egyedi frekvenciájú rezgéssel rendelkezik, amelyek működését erősíthetjük a megfelelő ásvány kiválasztásával. A testi hatásokon túlmenően régóta ismert a kövek rezgéseinek további jótékony hatása, amely a lélekre és az érzelmekre hat, így egyszerre javíthatjuk a teljes testi-lelki-szellemi energiamezőt a természet adta kinccsel.
Tenyerünkön, csuklónkon és nyakunkon is számos reflexzóna található, amelynek köszönhetően a kövek rezgései az egész testünkbe eljuttatják a jótékony hatásukat. Fontos azonban, hogy mindig a megfelelő problémánkra a megfelelő ásványt viseljük, hiszen minden egyes kőnek megvan a saját maga rezgése, amelyek erősítik az adott szervünk működését. Érdemes ezeket az ásványokat akár együttesen is használni, hiszen így extra erős hatással bírnak!
A legismertebb gyógyhatású ásványi kő például a hegyikristály, amelyet úgy is szokták hívni, mint a gyógyhatású kövek etalonja. A hegyikristály minden más egyéb ásvány hatását és rezgését felerősíti, ezáltal a test funkcióit is, miközben a lélekre is egyensúlyt gyakorol.  A magnetit ásvány nevét az egyik ókori városról kapta, hiszen már akkor ismert volt hatása. Ez az ásvány legjellemzőbb tulajdonsága, hogy közvetlenül a bőrön keresztül juttat magnéziumot a szervezetünkbe, amelynek alapvető szerepe van a sejtképződésben, gyulladásgátlásban vagy a görcsoldásban.
Kollekciónkban több tucat ásványi ékszert válogattunk össze, amelyek mind egytől egyik ellenőrzött, valódi ásványokat tartalmaznak!
Válogassa össze az Önnek leghatékonyabb ékszert, vagy ajándékozzon természetünk adta kincset szeretteinek!