Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Flex Body krém és spray a Dupla Dinamit!

Herbadoctor
Flex Body krém és spray a Dupla Dinamit!

Védd belülről és kívülről is szervezetedet! A nagy sikerű Flex Body hidrolizált kollagén porunk mellé igazi „nagyágyúkat” alkottunk meg krém és spray formájában a gyorsabb eredmény érdekében! 

Azt már régóta tudjuk, hogy a vérerek falának jelentékeny részét kollagén képezi, a rugalmas kollagén rostok biztosítják többek között az erek zavartalan tágulását-összehúzódását. Továbbá jelentős hányadban található a szem fehérjéi között is, amely a szemmozgás rugalmasságát segíti.  A szervezetünkbe bevitt plusz kollagén nagyon fontos szerepet tölt be a porcok megfelelő működésében, hiszen segít megőrizni a csontok, inak, ízületek jó állapotát. Mindezek mellett pozitív hatásai közé tartozik az is, hogy segíti a bőr, a köröm és a haj megfelelő állapotának elérését. A szervezetünkbe bejuttatott kollagén talán legjelentősebb eredménye mégis a porcok regenerálódásában jelentkezik. Mind a krém, mind a spray segít pótolni azt a kollagénhiányt, amelyet az öregedés, a fizikai megterhelés vagy akár a túlsúly okoz. 

Mindkét új Flex Body termékünk számos gyógynövényt és hialuronsavat is tartalmaz. A gyógynövények legtöbbjét gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatásuk miatt szoktuk fogyasztani, a Flex Body krém és spray termékünk használata során pedig azt az előnyét is élvezhetjük, amely az ízületekre hat. A hialuronsavat elsősorban a kozmetikai vagy bőrgyógyászati termékek megalkotásakor használják, azonban nem szabad elfelejtenünk azt a tulajdonságát sem, hogy segít az ízületek megfelelő működésében. Úgy is szokták nevezni a hialuronsavat, mint az ízületek kenőanyaga, hiszen csökkenti az ízületi folyadék viszkozitását (belső súrlódását) és elősegíti a csúszást. Főleg a térd és a csípő környékén jelentkezhetnek porckopás okozta fájdalmak, amelyek elmulasztásában mind a krém mind a spray is kiváló megoldást nyújthat, hiszen azonnal érezhető hatásuk van. A formátumnak köszönhetően, közvetlenül az érintett testrészen alkalmazva, a fájdalmat megszüntető hatóanyagok sokkal gyorsabban jutnak be szervezetünkbe!

Amennyiben rendszeresen alkalmazzuk Flex body termékeinket (por, krém, spray), kívülről és belülről is egyaránt óvjuk ízületeinket, porcainkat! Téli időszakban kiemelten ajánljuk, hiszen a hőmérséklet ingadozásai és a tartósan hideg időszak is negatív hatással bír mozgásunkra.