Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Ismerd meg a szerrapeptázt!

Herbadoctor
Ismerd meg a szerrapeptázt!

A szerrapeptáz az egyik leghatékonyabb természetes gyulladás gátló lehet, amelyet több mint 25 éve sikeresen alkalmaznak az orvosi gyakorlatban Európában és Ázsiában.

A szerrapeptázt a selyemhernyók bélcsatornájában lévő baktérium állítja elő abból a célból, hogy megeméssze a bábot. A szerrapeptáz tehát egy olyan enzim, amely a fehérjék lebontásáért felel, és amelynek tabletta formájában történő előállításakor derült ki, hogy kiváló gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása is lehet úgy, hogy nincsenek mellékhatásai. Ez azért fontos, mert a legtöbb forgalomban lévő, hasonló problémákra használt gyógyszereknek számos nem kívánt mellékhatása létezik.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a szerrapeptáz az alábbi hatásokkal rendelkezhet:

  • fibrinolitikus (feloldhatja és csökkentheti a vérrögök - trombusok - kialakulását)
  • gyulladás gátló – gyulladás csökkentő hatása jobb lehet, mint más enzimeké
  • ödéma ellenes, mivel megakadályozhatja a szövetekben a duzzanat és a folyadék felhalmozódás kialakulását.

A szerrapeptáz mindezek mellett megtisztíthatja a beszűkült ereket, javíthatja egyes szervek vérellátását, lebonthatja a halott szöveteket, vérrögöket, cisztákat és az érben megtalálható plakkokat is. A szerrapeptáznak tisztító hatása is lehet, hiszen segíthet a szervezetből eltávolítani a mérgező anyagokat úgy, hogy megköti a nehézfémet. Épp ezért immunerősítő hatása is lehet, helyreállíthatja a szervezet hormonszintjét, felgyorsíthatja a szövetek gyógyulását is. Mindezek mellett kiválóan alkalmazható lehet más proteolitikus enzimekkel kombinálva az antibiotikumok koncentrációjának célzott emelésére. Ennek köszönhetően a fertőzés rövidebb idő alatt megszűnhet, miközben a szervezet kisebb terhelésnek van kitéve.

A szerrapeptáz számos jótékony hatása mellett ajánlott lehet szív- és érrendszeri problémák leküzdésekor, mióma eltávolításakor, allergia, asztma okozta gondok elkerülésekor, vagy akár szklerózis multiplex tüneteikor is használni!