Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Készítsük fel időben szervezetünket a hideg hónapokra!

Herbadoctor
Készítsük fel időben szervezetünket a hideg hónapokra!

Ez az év sok szempontból eltér az eddigiektől, különösen abban, hogy még nagyobb figyelem irányul a szervezetünk, egészségünk irányába. Napról-napra ugyanazokat az instrukciókat halljuk, látjuk, amelyek közül kiemelkedik egészségünk, szervezetünk védelme. Segítségképpen összeszedtük azokat a Herbadoctor termékeket, amelyek a legjobban lehetnek segítségünkre ebben az időszakban.

A megfelelő mennyiségű és minőségű C-vitamin elengedhetetlen, hiszen ma már jól tudjuk, hogy megfázás és/vagy influenza esetén ehhez a vitaminhoz kell legelőször nyúlnunk. Szerencsére olyan professzionális termékek állnak rendelkezésünkre, amelyek biztosíthatják a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. Ilyen a liposzómás LipoCem, amely 100.000mg liposzómás C-vitamint-, ezenkívül lenmag olajat, MSM-et, L-arginint és E-vitamint is tartalmaz. A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerülhetnek, és a teljes hatóanyagtartalmukat eljuttathatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe juthatnak. Ha viszont valaki ragaszkodik a jól bevált, régóta ismert formulához, akkor az 1.000mg C-vitamin tartalmú Herbadoctor C-vitamin kapszulát ajánljuk, amelynek C-vitamin hatását a bioflavonoid és csipkebogyó fokozza.

A második talán legfontosabb vitamin a D-vitamin, amelynek elsősorban a kalciumháztartás szabályozásában, valamint a csontok ásványosításában van szerepe. Sajnos a magyar lakosság jelentős része szenvedhet ősz végére, tél idejére D-vitamin hiányban, hiszen a napon eltöltött idő ilyenkor már kevesebb és a nap sugarai sem elég hatékonyak. Éppen ezért fontos, hogy időben készítsük fel szervezetünket, akadályozzuk meg, hogy a D-vitamin készlet vészesen alacsonyra csökkenjen! A K2D3 liposzómás vitaminunk a K2 és a D3 vitamin mellett tartalmaz még E-vitamint és A-vitamint is. A hagyományos kapszulákhoz ragaszkodóknak pedig a D-vitamin kapszula 2000 IU-t ajánljuk.

A szív és érrendszer egyik legjobb barátjával folytatjuk a szervezet feltöltését, amely nem más, mint a gránátalma. Ennek a gyümölcsnek az antioxidáns hatása háromszor akkora lehet, mint a vörösbornak vagy a zöld teának valamint nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat és gyümölcscukrot egyaránt. A Herbadoctor Gránátalma koncentrátum a Földközi-tenger savanykás gránátalmáiból készült és 100% természetes anyagokat tartalmaz. Nem is gondolnánk, de 1 liter Herbadoctor Gránátalma koncentrátumban 16 kg gránátalma található meg! A hűvösebb hónapokban szinte elengedhetetlen a gránátalma fogyasztása, hiszen gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással is bírhat.

Szerencsére ma már egyre többen használnak valamilyen CBD terméket, amelyek közül most az olajra helyezzük a hangsúlyt. A CBD vagy orvosi kannabisz olaj a kenderből van kivonva és nem tartalmaz semmi olyan hatóanyagot, mely tudatmódosulást eredményezne. A kannabiszból kivont kannabidiol (CBD) számos olyan hatással rendelkezhet, amelyek pozitívan hathatnak a szervezetre. Elsősorban gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, de számtalan jó hatással rendelkezik, így egy olyan gyógynövényről van szó, amelynek minden házi patikában ott a helye!

Végül, de nem utolsó sorban az ezüstkolloidot javasoljuk még szervezetünk védekezőképességének megerősítésére. A Herbadoctor Ezüstkolloid oldal hatékonyságát azzal fejti ki, hogy gátolhatja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimműködést. A vírusok fehérjeburkát pedig károsíthatja, így azok szaporodásra képtelenné válhatnak. Jelentős mindezek mellett az ezüstkolloid oldat csontregeneráló hatékonysága is, nagyjából 50%-kal csökkentheti a csontgyógyulás idejét. Az ezüstkolloid oldat elősegítheti a bőrszövetek újraképződését és a sebek is gyorsabban gyógyulhatnak általa.

Ahhoz azonban, hogy felkészítsük szervezetünket a téli hónapokra, nem árt, ha mihamarabb elkezdjük a legfontosabb vitaminok pótlását. Mindezek mellett természetesen figyeljünk oda az egészséges, vitaminokban gazdag étrend kialakítására és időjáráshoz alkalmazkodva töltsünk minél több időt a szabadban; sétáljunk a friss levegőn, használjuk ki a kevesebb napfényes időt és érezzük, ahogy a napfény szinte beáramlik szervezetünkbe!