Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Készüljünk időben a karácsonyi finomságokra!

Herbadoctor
Készüljünk időben a karácsonyi finomságokra!

Közelegnek az ünnepek, amikor az asztal tele van finomságokkal. Gondoljunk csak a halászlére, sült húsokra, kelt tésztákra és a finomabbnál finomabb süteményekre. Emésztésünket azonban nem szabad egyedül hagynunk, hiszen ezek a finomságok megterhelőek számukra és ezáltal szervezetünknek is!

Még időben vagyunk, hogy gondoskodjunk emésztésünk segítségéről természetes úton! Készüljünk fel már most, hogy ne kelljen nemet mondani egy-egy finom falatra.

JÖJJENEK A GYÓGYNÖVÉNYEK!

A forró teák időszakában vagyunk, úgyhogy első körben hívjuk segítségül a gyógynövényeket! A borsmenta, azon kívül, hogy a kellemes mentolos illatú növényt sokszor nevezik a karcsúság varázsitalának, rengeteg C-vitamint, antibiotikus anyagokat, flavonoidokat, illóolajat és rozmaringsavat tartalmaz. Görcsoldó hatása lehet, segítheti az emésztést és megállíthatja a hasmenést is. A kamillavirág ősidők óta az egyik legismertebb gyógynövény és népszerűségét leginkább gyulladáscsökkentő hatásának köszönheti. Nagyfokú baktériumölő hatással rendelkezhet, fokozhatja a szervezet védekezőképességét, és többek között használhatjuk még emésztési zavarokra, lázcsillapításra is.

ELŐRE GONDOSKODJUNK A VÉDELEMRŐL

A gyógynövényeken kívül vannak természetes segítőink is, amelyek alkalmazását időben elkezdve, sokat segíthetnek. Ilyen a Symbiotix probiotikum, amely támogathatja az anyagcsere folyamatok megfelelő működését, a vitaminok megfelelő felszívódását a szervezetben és helyreállíthatja vagy elősegítheti a bélflóra megfelelő működését is. A Quercetin & Bromelain együttes hatása révén hozzájárulhat a szervezet komplex védelméhez és erősítéséhez. Antioxidáns tartalmával védhet a szabadgyökök ellen, valamint fiatalíthatja és védheti a sejteket. Erőteljes gyulladáscsökkentő hatása is ismert és segíthet az emésztésben is!

PUFFADÁS, ÉMELYGÉS, HÁNYINGER? VAN MEGOLDÁS!

Ha pedig olyan rejtélyes emésztési panaszaink vannak, mint a puffadás, émelygés, hányinger, reflux, akkor lehet, hogy az epe zavart működéséről van szó. Ilyen esetekben tud segíteni a Herbadoctor Gallmax, amely természetes epesavakat tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az epe és az emésztőrendszer működésének támogatására.

Bármelyiket is választjuk, biztosan jó döntést hozunk, hiszen a karácsonyi finomságoknak nehezen lehet csak ellenállni és a szervezetünknek szüksége van a törődésre minden időben!