Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Liposzómás vitaminok előnyei

Liposzómás vitaminok előnyei

A vitaminok elengedhetetlenek, azonban nem mindegyiket tudja a szervezetünk előállítani, így vagy táplálékkal tudjuk bevinni azokat, vagy pedig különböző készítményeken keresztül. Ez utóbbiak közül emelkednek ki a liposzómás vitaminok!

Amennyiben nem elegendő vitamint juttatunk szervezetünkbe, úgy hiányos állapotba kerülünk, amely esetén könnyen megbetegedhetünk, immunrendszerünk pedig csökkenhet. A liposzómás készítményeknek köszönhetően azonban nemcsak gyorsan és könnyedén pótolhatjuk szervezetünkben a kialakult vitaminhiányt, de a folyamatos megfelelő szinten tartást is biztosítjuk. 

 

Maga a liposzomális technológia azt jelenti, hogy a hatóanyagokat (pl. D3 vitamin, K2 vitamin, A vitamin, stb.) egy természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe. Ezt elképzelhetjük úgy is, mintha apró (membrán forma, foszfolipid anyagú) golyócskákat töltenénk meg hatóanyagokkal, így azok emésztés nélkül közvetlenül jutnak el sejtjeinkhez a vérkeringésen keresztül. Nem újdonság a liposzómális technológia, hiszen szervezetünk is ezt a módszert követi. A bevitt élelmiszereket aprítja, "nanosítja", hogy a sejtek fel tudják azokat dolgozni, továbbá az anyatejben is liposzómák szállítják a tápanyagokat, hogy a fiatal szervezet a legjobban tudja azokat hasznosítani.

 

A Herbadoctor liposzómás étrend kiegészítők maximális segítséget nyújtanak szervezetünknek és hatékonyabban tudnak felszívódni! Sokan nem tudják, de a nem megfelelő minőségű táplálkozásnak köszönhetően kevés vitamint, ásványi anyagot juttatunk szervezetünkbe. Egy megerőltetett életvitelnél, stresszes élethelyzetekben vagy fizikai munka végzésekor szervezetünknek többszörös vitamin forrásra van szüksége. Az egyoldalú, nem elegendő tápanyagot tartalmazó étkezések pedig csak rontanak szervezetünk állapotán! Fontos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű vitamint juttassunk be szervezetünkbe! A megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátottság szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészséges működésében, a vitalitás és a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. Ehhez pedig tökéletes segítséget nyújtanak a liposzómás készítményeink – már gyermekeknek is! 

 

A Liposomax Forte Lipocem 50.000 mg liposzómás C-vitamint-, ezenkívül Lenmag olajat, MSM-et, L-arginint és E-vitamint tartalmaz liposzómás formában. A Liposomax Forte Prostavita egy összetett prosztata és vese védő liposzómás készítmény. Hatóanyagban gazdag formula, amelynek összetevői egymás hatását támogatják, sokszorozzák meg, így természetes módon csökkentheti a gyulladást, gátolhatja a prosztatasejtek túlburjánzását, véd a szabadgyökök káros hatásától. A Liposomax Forte Multivitamin egy olyan liposzómális multivitamin-készítmény, ami a gyártástechnológiának köszönhetően, már kisebb adagolásban is (5 ml = 1 kávéskanál naponta) jelentős vitaminpótlást képes nyújtani. A Liposomax Forte Lipo K2D3 egy speciálisan formulázott, liposzómás-, folyékony étrendkiegészítő készítmény, mely kiemelkedő biohasznosulással rendelkező D3, K2, A és E-vitamint tartalmaz a hiányállapotok és következményes szövődményeinek megelőzése vagy felszámolása céljából. A napi adag 50 µg D3 vitamint tartalmaz liposzómális formában! Kitűnő felszívódás, maximális biohasznosulás! A Liposomax Forte MULTIKID Omega 3 és Omega 6 tartalmú multivitamin, finom banános ízű étrendkiegészítő készítmény, így a gyermekek is szívesen fogyasztják. Tartalmazza mindazon vitaminokat, melyek fontosak a fiatal-, fejlődésben lévő szervezet számára.