Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Magyar Termék Nagydíjas HerbaDoctor termékek

Herbadoctor
Magyar Termék Nagydíjas HerbaDoctor termékek

Örömmel tölt el minket, hogy elégedett vásárlóink száma egyre növekszik. Folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket a készítményeinkkel kapcsolatban.  Ez megerősít bennünket abban, az elsődleges célunkat, miszerint segítsünk az egészségügyi problémákkal küzdő embereken, sikeresen elértük. A vásárlóink elégedettsége számunkra mindennél többet ér.

Büszkeséggel tölt el minket az is, hogy termékeink kiváló minőségét már magasabb körökben is kezdik elismerni. 2016-ban, majd 2017-ben is sikerült elnyernünk a Magyar Termék Nagydíjat először az Arany Menta testbalzsamokkal, majd az Arany Alma és Arany Rózsa arcápolási termékekkel.

A Magyar termék Nagydíj azoknak a kiváló minőségű magyar termékeknek jár, amelyek magas színvonalat képviselnek és a nemzetközi piacon is megállják a helyüket. A díj elnyerésének feltételeként szigorú kritériumoknak kell megfelelni mind minőségi, mind környezetvédelmi, mind fogyasztóvédelmi szempontok alapján  is. A pályázatnak három fordulója van, melyek keretében szigorú feltételek alapján bírálják el a pályázatot és ellenőrzik a nevezett termékeket.  Éppen ezért, nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy már kétszer is sikerült elnyernünk ezt a nívós elismerést.

Termékeink valóban egyediek a gyógynövényes készítmények piacán. Nemcsak azért, mert magas minőséget képviselnek, hanem azért is, mert egyedülálló újítások alapján lettek kifejlesztve. Célunk az, hogy termékeink hatásfokát a legmagasabb szintre fejlesszük, ennek érdekében mindenre kiterjedő, gondos és részletes kutatómunkát végzünk.

Az Arany Menta testbalzsamok a növényi hatóanyagok mellett 24 karátos aranykolloidot is tartalmaznak. Az arany egészségre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban is ismerték. Az aranyoldatot hatékonyan alkalmazták sebgyógyításra és bőrbetegségek kezelésére. Jelen kori kutatások pedig bebizonyították, hogy az aranyoldat elősegítheti a jótékony növényi hatóanyagok felszívódását a bőrben. Termékeink a bennük levő aranykolloidnak is köszönhetik hatékonyságukat. Az Arany Alma és Arany Rózsa arcápoló termékek szintén tartalmazzák a jótékony hatású aranyoldatot. Emellett olyan gyógynövények kivonatai kerültek bennük felhasználásra, melyeknek bőrszépítő hatása évszázadok óta elismert a népi gyógyászatban. Van azonban az arcápoló készítményeinkben is egy olyan egyedülálló újítás, amely rendkívüli módon megnöveli a hatékonyságot. Ez nem más, mint a növényi őssejtek alkalmazása. Az őssejtek gyógyászatban való eredményes használatáról már mindenki hallott. Az orvostudomány arra használja az őssejteket, hogy azok új és egészséges sejteket hozzanak létre az emberi szervezetben. Ezáltal az őssejtes kezelés nagyon sok betegrég gyógyítására jelenthet ígéretes módszert. A szépségápolásban is használhatóak az őssejtek, bár ezen a területen a meglévő sejtek regenerálása és működésüknek a javítása a cél. A kozmetikumokban csak növényi őssejtek kerülnek felhasználásra. A növényi őssejtek védik és támogatják a bőr sejtjeit, ennek köszönhetően az Arany Alma és Arany Rózsa arcápoló termékeinek nagyfokú bőrfeszesítő és ránctalanító hatása van.

A termékeink, melyeknek népszerűsége egyre növekszik, igazán előkelő helyet foglalnak el a hasonló termékek piacán. Töretlen népszerűségünk és a magasabb színtű elismerés is azt bizonyítja, hogy készítményeinkkel értéket teremtünk.

Ha még nem próbáltad a termékeinket, ne habozz, nézz szét webáruházunk kínálatában és válogass kedvedre! Bízunk benne, hogy termékeink használata után elégedett törzsvásárlóink körébe fogsz tartozni!