Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Minden, amit tudni érdemes a MeCeliumról!

Herbadoctor
Minden, amit tudni érdemes a MeCeliumról!

A MeCelium kapszula 4 féle gyógygombából készült termék, amely egészségünk és immunrendszerünk védelmében lehet segítségünkre! Nézzük meg először is, melyik az a négy gyógygomba, amelyet a MeCelium tartalmaz!

PECSÉTVIASZGOMBA

Ennek a gombának a tápanyagtartalma a gyógygombák között is kiemelkedő, hiszen jelentősebb mennyiségben található meg benne többek között cink, foszfor, germánium, kalcium, kálium, magnézium, mangán, vas és réz. Gazdag C-vitaminban, D-vitaminban és aminosavakban egyaránt. 

SIITAKE

Az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógygombának tartják, hiszen legfontosabb élettani hatása, hogy jelentősen növelheti az immunrendszer hatékonyságát. Ezt az eredményességét tekintve szinte páratlan tulajdonságát főként antioxidáns összetevői biztosítják.

BOKROSGOMBA

Talán a legfontosabb jótékony összetevői között ennek a gyógygombának a poliszacharidok vannak. Nagy mennyiségben tartalmaz béta-glükánokat, amelyek rendkívül hatékony antioxidánsok, de jelentős mennyiségben tartalmaz olyan ásványi anyagokat is, mint a kalcium, magnézium, kálium. B2- és D-vitaminban is gazdag valamint többszörösen telítetlen zsírsavakat is tartalmaz. 

MANDULAGOMBA

Ennek a gyógygombának közel 40%-a fehérje, 30%-a szénhidrát és mintegy 3%-a különböző lipid. Olyan létfontosságú ásványi anyagokat tartalmaz, mint a vas, kalcium, foszfor, cink, kálium vagy a nátrium. Mindezek mellett számos vitamint is tartalmaz, például a komplex V-vitamint, D-vitamint, E-vitamint. 

Mindezen gyógyombák az AHHC speciális és hosszadalmas tenyésztési folyamatain mennek át, hogy a MeCelium kapszulának részei legyenek. Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) folyamatot követően a kinyert gomba fonálzatainak különleges, ellenőrzött folyamatok során előállított kivonata tartalmaz olyan anyagokat is, melyeket a gombákból csak ennek a speciális eljárásnak köszönhetően nyerhetünk ki.

Az AHCC, mint hatóanyag, segítheti egészségünk megőrzését, helyreállítását. Jelenlegi (sokszor helytelen) életmódunkból, táplálkozási szokásainkból és a civilizációs környezeti hatásokból származó egészségügyi problémáink nagy része a sérült, legyengült, megterhelt immunrendszer nem kielégítő működéséből fakadnak. 

A MeCelium természetesen nem gyógyszer, fontos tudnunk azonban, hogy erős és ellenálló immunrendszerrel nagyon sokféle tünetet eleve elkerülhetünk, illetve - amennyiben jelenleg már van valamilyen tünetünk -, jelentősen felgyorsíthatjuk helyrejövetelünket. Ha Ön egészséges, segítheti abban, hogy ezt magas fokon meg is tudja őrizni. Energiával töltheti fel, ellenállóbbá teheti a betegségekkel, fertőzésekkel szemben. 

Amennyiben valamilyen tünete vagy betegsége van és beilleszti étrendjébe a MeCelium-ot, nagymértékben támogathatja szervezetét a gyógyulásban, tünetei enyhülésében, egészsége mielőbbi visszaszerzésében.

Kedvező élettani hatásai az alábbiak lehetnek:

  • Immunmodulátorként (immunerősítő, serkentő) működhet
  • Kiemelkedő hatásfokkal regenerálhatja a májat
  • Szív-és érrendszeri betegségek esetén helyreállíthatja a kóros folyamatokat
  • A stressz káros hatásait enyhítheti
  • Erős gyulladáscsökkentő hatása lehet
  • Hepatitisz kezelésének kiegészítéseként alkalmazható
  • AIDS-terápiába is sikerrel beilleszthető
  • Rákterápiában a megfelelő immunválasz elősegítésére fogyaszthatjuk
  • Kemoterápia mellékhatásait enyhítheti