Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Prémium bőrápoló termékcsalád

Herbadoctor
Prémium bőrápoló termékcsalád

A nyári napsütés extrém módon árthat bőrünknek, így érdemes nagyobb figyelmet fordítani arcunkra is a meleg hónapokban. A Herbadoctor kínálatában a CeraCICA az egyik legújabb termékcsalád, amely megalkotásakor különösen figyeltünk arra, hogy minden olyan alapanyagot tartalmazzon, amelyre arcunknak, bőrünknek szüksége van!

A CeraCICA termékcsalád legfőbb hatóanyagai között találhatóak a ceramidok, amelyek lényegében bőrünk szerkezetének tartását segítik, hiszen egyfajta védőréteget képeznek rajta. Meggátolhatják a szennyeződések bejutását a felszín alá és még a vízveszteséget is pótolhatják. A CeraCICA termékcsaládunk valamennyi terméke segíti a bőr hidratációját és feszességét egyaránt!

A CeraCICA termékcsalád kellemesen finom illatát egy különleges növény kivonata adja, amit a fehér lótusz virágából nyerik ki, mely allergén anyagoktól mentes, valamint egy kutatás szerint, bőrfolt halványító és ránctalanító hatása is lehet a bőrre.

Használható arcra, kézre, a test száraz területeire egyaránt!

Rácz Éva arcápolási tippje:

1. Tisztítsd meg arcodat a CeraCICA mosakodókrémmel, hogy a hatóanyagok megfelelően fel tudjanak szívódni a bőrbe!

2. A tisztító használata után kend be a CeraCICA krémmel a bőrödet!

3. Ha intenzívebb bőrápolásra, bőrregenerálásra van szükséged, használd a CeraCICA bőrápoló szérumot, mely hatóanyagokban kimagaslóan gazdag! Majd kend be, vagyis „zárd le” a CeraCICA krémmel, így gazdagon táplálja bőrödet!

4. Éjszakára, tisztítsd meg bőrödet a napi szennyeződéstől a termékcsalád kíméletes, de hatékony CeraCICA mosakodókrémével, azután vidd fel ezt a CeraCICA krémet, majd a CeraCICA éjszakai szérummal fejezd be a rutint!

Extra tipp, extra ápolás, a puha, ragyogó bőrért: az esti arcápolás első lépéseként tisztítsd meg bőrödet a CeraCICA mosakodókrémmel, majd használd a CeraCICA termékcsalád bőrápoló szérumát, ezután a CeraCICA krémet, majd a CeraCICA éjszakai szérummal jól maszírozd át a bőrödet, a nyaktól a homlok felé, felfelé tartó mozdulatokkal!