Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Természetes segítség nyaraláskor, avagy mit pakoljunk a táskánkba?

Herbadoctor
Természetes segítség nyaraláskor, avagy mit pakoljunk a táskánkba?

Lassan itt a nyaralások és az utazások ideje, amikor kicsit kipihenhetjük magunkat, de ahhoz, hogy a feltöltődés ne vírusokkal vagy betegséggel teljen, adunk néhány tippet, mit vigyünk magunkkal! Azt már régóta tudjuk, hogy a természetet bármikor segítségül hívhatjuk, de hogy utazások alkalmával is?

A válasz egyszerű, miért is ne?! Hiszen a természet minden utazáskor biztos társunk lehet! De nézzük meg kicsit alaposabban, hogy mit pakoljunk mindenképpen a táskánkba!

PROBIOTIKUM

Sokszor utazok előtt is érdemes már elkezdeni a probiotikum kúrát, hiszen a megváltozott környezetre, új ételekre, fűszerekre fel kell készíteni szervezetünket. A Herbadoctor Symbiotix élőflórát tartalmazó készítménye a károsodott bélflóra esetén a bélflóra egyensúlyának helyreállításához szükséges különleges táplálkozási igényhez igazított összetételű, 13 jótékony probiotikus baktériumtörzset és prebiotikumot tartalmazó különleges étrend-kiegészítő. Bátran kezdjük el alkalmazni még az utazás megkezdése előtt.

TEAFAOLAJ

A teafaolajra nyugodtan számíthatunk, ha fertőtlenítésről van szó, hiszen elpusztíthatja a baktériumokat, vírusokat, gombákat is. A teafaolaj a természet patikájának egyik legcsodálatosabb szere. Több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj leginkább fertőtlenítő, antibakteriális és antiszeptikus hatásairól vált ismertté. Komplex hatásának köszönhetően pedig nemcsak minden háztartásban lehet rá szükség, hanem utazások alkalmával is.

GYÖMBÉR

A gyömbérnek számtalan jó hatása van szervezetünkre, többek között csökkentheti a hányingert, segíthet megnyugtatni a gyomrot, de fejfájásra is jó lehet, így utazáskor elengedhetetlen a táskánkból. A Herbadoctor Ananász-Papaya-Gyömbér koncentrátum emésztést segítő, méregtelenítő készítmény, amely megfelelő választás lehet székrekedés és anyagcserezavar esetén is a megfelelő és egészséges emésztőrendszer elősegítésére és fenntartására.

KÖRÖMVIRÁG

A körömvirág gyógyereje legendás, már évszázadok óta használják a népi gyógyászatban. Gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása megnyugtathatja a problémás bőrt, serkentheti a szövetek regenerálódását. A 24 karátos aranykolloiddal dúsított HerbaDoctor Körömvirág krém a körömvirág kivonaton kívül körömvirág olajat és shea vajat is tartalmaz. A rendkívüli finomságú arany részecskék az ősi ayurvédikus gyógyászat feljegyzései szerint fokozhatják a gyógynövények hatását és szállító szerepet is betölthetnek. A hatóanyagokat épp oda szállíthatják, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, a sejtek mélyére.

ALOE VERA

Antibakteriális és fájdalomcsillapító hatása is lehet, ennek köszönhetően pedig gyorsíthatja a sebek gyógyulását is. Napégésnél is bátran használhatjuk vagy csípésekkor is enyhítheti az irritációt és a rossz érzetet egyaránt, de fertőtlenítheti is a sérült bőrfelületet!

A fentieken kívül tehetünk be a táskánkba még kalciumot, hiszen segítheti az idegrendszer és az izmok megfelelő működését. Az olyan gyógynövények, mint például a kakukkfű vagy a lándzsás útifű pedig segíthetnek megfázások idején. Egy biztos, a természetet ismét hívhatjuk segítségül, ha útnak indulunk, hiszen bármikor lehet számítani rá!