Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Hírek

Érték és Minőség Nagydíjas Herbadoctor termékek

Herbadoctor
Érték és Minőség Nagydíjas Herbadoctor termékek

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállítására, illetve szolgáltatások nyújtására.

Az Érték és Minőség tanúsító védjegy megtestesíti és kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.

2020-ban a Herbadoctor az Érték és Minőség Nagydíjra a magnéziumos termékcsalád termékeit jelölte sikeresen. Ezek a termékek az ősidei 2000 méter mély és 250 millió éves Zechsein-tenger fenekéről származó magnézium koncentrátumot tartalmaznak, amelynek köszönhetően a magnézium összes pozitív élettani hatásával bírhatnak. A spray elősegítheti a normális izomműködést, segítheti az ízületek és izmok regenerálódását és gyors segítség lehet görcsök esetén, ugyanakkor segíthet a relaxációban is. A testvaj kellemes citromfüves illata pedig nyugtató, egyben hangulatjavító hatással lehet a szervezetünkre.

Az Érték és Minőség Nagydíjat 2020. szeptemberében adták át ünnepélyes keretek között a Mezőgazdasági Múzeum épületében, a Vajdahunyadvárban Rácz Évának, aki a Herbadoctor alapítója, több diplomás természetgyógyásza, fitoterapeutája (gyógynövényszakértő), agrármérnöke is egyben.

„A díj az eddigi munkánk elismerése, illetve visszaigazolása annak, hogy nemcsak kiemelkedő minőségű, hanem magas minőségi színvonalú értéket teremtünk munkánk során! Ezért pedig köszönet illeti azokat is, akik velünk együtt dolgoznak és azoknak is hálásak vagyunk, akik évek óta hisznek bennünk és hozzánk fordulnak!”

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer célja az volt, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését hozzájárulva ezzel a gyártók piaci munkájához, export-tevékenységük fejlesztéséhez.

A díjnyertes magnéziumos termékcsalád tagjai: Magnézium sprayRelax citromfüves-magnéziumos testvaj