Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Hírek

Magyar termék nagydíj 2017.

Herbadoctor
Magyar termék nagydíj 2017.
Idén, 2017-ben a HerbaDoctor Arany Rózsa éjszakai krém elnyerte a Magyar Termék nagydíjat.KÖSZÖNJÜK NEKTEK! NÉLKÜLETEK EZ NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE.
Biztosan hallottátok már, hogy a Magyar Termék Nagydíj elnyerése egy nagyon szigorú követelményrendszerhez kötött.... Nos, ez így van a gyakorlatban is! 
Olyannyira, hogy a pályázatok elbírálása egy többfordulós értékeléssel történik, ahol a zsűri sok minden más mellett fokozottan figyelembe veszi a fogyasztóknak kínált előnyöket, valamint a kreatív ötleteket, és az újító, jövőbe mutató megoldásokat is. A pályázat részeként ismertetni kell többek között a cég piaci helyzetét is, be kell mutatni az eredményeket, hogy mennyire kedvelik a termékeket a vevők. Ezt minden pályázónál komolyan veszi a zsűri.......nekünk is csatolnunk kellett a vevői elégedettség felméréseket, vevői beszámolókat, referenciákat. Lényegében új, be nem vezetett és tesztelt termékekkel a cégek nem is indulhatnak, és nem nyerhetnek ezen a megmérettetésen! Tulajdonképpen be kell nekik bizonyítani, hogy szeretnek minket és a termékeinket a vevők. Szóval, hogy idáig, eddig a pontig eljuthattunk, a Ti bizalmatok, belénk vetett hitetek is kellett!
 
Bíztatok bennünk, a termékeinkben...és ezt folyamatosan kommunikáljátok is nekünk. Köszönjük nektek ezt a sok pozitív energiát!
 
A Ti örömötök, visszajelzéseitek adnak továbbra is nekünk erőt ahhoz, hogy teljes bedobással végezzük a munkánkat, hogy új termeket fejlesszünk, hogy még több emberhez juttassuk el a gyógynövények erejét....mert a HerbaDoctor kis csapatának a célja: hogy segítsen egy jobb, élhetőbb, egészségesebb életet élni mindannyiunk számára..... (természetesen, csak annak, aki ezt akarja)