Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Véleményedet 1.000Ft-tal jutalmazzuk! Mivel mással kezdődjön a 2021-es év, mint Herbadoctor ajándékokkal!
Minden, amit tudni érdemes a MeCeliumról!

A MeCelium kapszula 4 féle gyógygombából készült termék, amely egészségünk és immunrendszerünk védelmében lehet segítségünkre!

Nézzük meg először is, melyik az a négy gyógygomba, amelyet a MeCelium tartalmaz!

Készítsük fel időben szervezetünket a hideg hónapokra!

Ez az év sok szempontból eltér az eddigiektől, különösen abban, hogy még nagyobb figyelem irányul a szervezetünk, egészségünk irányába. Napról-napra ugyanazokat az instrukciókat halljuk, látjuk, amelyek közül kiemelkedik egészségünk, szervezetünk védelme. Segítségképpen összeszedtük azokat a Herbadoctor termékeket, amelyek a legjobban lehetnek segítségünkre ebben az időszakban.

Immunvédelem minden időben

A téli hónapokban különösen oda kell figyelnünk szervezetünkre, hiszen nyáron jóval több gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk, több folyadékot viszünk be szervezetünkbe és a nap sugarainak jótékony hatásai is segítenek a készletek szinten tartásában.

Cikkünkben összegyűjtöttük azt a négy immunerősítőt, amelyek rendszeres használatával segíthetünk a szürke, hideg téli napokon is szervezetünk erőforrásainak feltöltésében.

„A szervezet ragasztója” – így is emlegetik a kollagént! Ha a kollagén szóba kerül, sajnos még manapság is elsősorban a szépészeti beavatkozások jutnak nagyon sok ember eszébe. Azonban ez a nagyon fontos fehérje jóval több ennél! A szervezetünkben az egyik legnagyobb mennyiségű fehérjeként van jelen, amely szinte nélkülözhetetlen is számunkra.