Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Ne maradj le az első Herba szombatról! Most szombaton megéri a Herbadoctornál többet vásárolni, hiszen minél nagyobb a kosár értéked, annál nagyobb kedvezményt adunk! Vásárolj április 20-án, szombaton a www.herbadoctor.hu oldalon és garantáljuk az azonnali kedvezményt!
Akár 20% kedvezmény a Herba Shopping Hétvégén Segítünk feltölteni házi gyógynövény patikádat, hiszen április 12-14. között exkluzív kedvezmények lesznek a www.herbadoctor.hu webáruházunkban!
Gyermekláncfű, az egyik leghasznosabb gyógynövény A pitypang, kikirics, kácsavirág, kutyatej és pongyola elnevezések mind ugyanarra a kis szerény megjelenésű, sárga virágra utalnak, amely annyira gyakori, hogy szinte mindenütt megtalálható.
Véleményét 1.000Ft-tal jutalmazzuk! Biztosan Önnek is van kedvenc Herbadoctor terméke, amellyel kapcsolatos pozitív véleményét szívesen megosztaná másokkal!
Almapektin – a természet adta kincsünk Hippokratész is tudta, „A halál a belekben lakozik”, ezért fontos, hogy bélrendszerünket folyamatosan rendben tartsuk, hiszen az egész szervezetünkre hatással van.