Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Glamour napok a Herbadoctornál

Glamour napok a Herbadoctornál

Tudjuk, hogy mindenki várja már a nagy sikerű Glamour Napokat, amikor már előre tudjuk, mit, hol fogunk beszerezni, de erre lehet Ön sem számított! A Herbadoctor is kitalált egy szuper kedvezményt, olvasson tovább, hogy megtudja, mi lesz az!

Az ősz legnagyobb kedvezményes beszerzési időszaka mindenképpen a Glamour Napok, amelyet idén október 12-15. között tartanak. Erre az időszakra pedig mi is kitaláltunk egy szenzációs kedvezményt, amely még soha nem volt nálunk!

2023. október 12-15. között a hivatalos és egyetlen webáruházunkban, a www.herbadoctor.hu oldalunkon mindenre és tényleg minden termékünkre 10% kedvezményt adunk!

Hogyan készülhet fel, hogy biztosan ne maradjon le a készletünkről?

  • Első és legfontosabb, hogy készítsen egy alapos átnézést otthonában, mely Herbadoctor készítmények vannak kifogyóban!
  • Második lépés, válogassa össze, mely Herbadoctor termékeket szerette volna kipróbálni és beszerezni a közeljövőben! Higgye el, lesznek még akcióink, de nem valószínű, hogy a „10% minden termékünkre” visszatér egy ideig, ezért is javasoljuk, hogy időben készüljön fel!
  • A harmadik legfontosabb lépés, amit megtehet, hogy október 12-én a kosarában megtalálható termékeket gyorsan megrendeli, hiszen kedvezményünk a készleten lévőkre érvényes!

 

Mi a szervereinket már átállítottuk a várható megnövekedett forgalomra webáruházunkban, a kollégáinkat felkészítettük az esetleges kérdésekre és a logisztikai részlegünk is készen áll, hogy mihamarabb teljesítsük a megrendeléseket!

 

2023. október 12-15. között Glamour Napok a www.herbadoctor.hu webáruházunkban, amikor MINDEN, de tényleg MINDEN termékünkre egységesen 10% kedvezményt biztosítunk! Várjuk Önt is webáruházunkban!