Kérdése van? Bátran hívjon minket! +36 20 2527902
   

Blog

Hamarosan elstartol a Black Friday

Hamarosan elstartol a Black Friday

Az év legjobban várt kedvezményes időszaka jövő héten nálunk is elindul, hiszen közeledik a Black Friday! Megosztjuk minden titkunkat, mire érdemes figyelni majd ezen a pár napon a Herbadoctornál!

November utolsó péntekén szokás szerint ismét Black Friday a Herbadoctornál! Sőt, nálunk Black Weekend is lesz egyes termékekre vagy csomagokra! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat ezen a hétvégén, amelyekre érdemes mindenkinek figyelnie, aki szereti termékeinket!

 

  1. A Black Friday kedvezményeink hivatalosan 2023. november 24-től érhetőek el a webáruházunkban, a www.herbadoctor.hu oldalon!

 

  1. Közel húsz terméket vagy csomagot állítottunk össze szuper kedvezménnyel, így érdemes már reggel böngészni webáruházunkat!

 

  1. Külön menübe tesszük valamennyi extra kedvezményes termékünket, ez pedig a www.herbadoctor.hu/Black-Friday lesz, viszont az aloldalunk csak a kampányunk első napjától fog élni!

 

  1. Figyeljünk oda, hogy egyes termékek és/vagy csomagok lehet, csak egy-két napig lesznek brutális kedvezménnyel elérhetőek, de lesz olyan termék is, amely csak vasárnap 12:00-18:00 óra között éri el a 30% kedvezményt! Úgyhogy érdemes mindig figyelni a webáruházunkat!

 

  1. Mit lehet tudni a kedvezményben résztvevő termékekről pontosan? CBD termékek biztosan lesznek közöttük, illetve szemünk védelme érdekében egy teljes csomagot állítottunk össze kedvezménnyel. Ezen kívül gyógygomba termékek is lesznek majd, mint „A nap gombája”. Az arcápolásról sem felejtkezünk el, így kedvelt arcápolási termékeket is beillesztettünk a kedvezmények sorába, mint ahogy a gránátalma termék is elérhető lesz.

 

  1. Mit érdemes még tennünk a fentieken kívül? Mindenképpen érdemes már előre regisztrálni webáruházunkba, hiszen nem kell felesleges időt töltenünk az adatokkal illetve így pontokat is gyűjthetünk a későbbiekben vásárlásaink után. Ha pedig később is szeretne beszerezni néhány Herbadoctor terméket, akkor a vásárlások után összegyűjtött pontokat forintosítva be is válthatja!

 

+1 TIPP: Egészség a természet erejével Facebook csoportunkba érdemes jelentkezni (https://www.facebook.com/groups/herbadoctor/), hiszen számos információt közlünk majd ott is!

 

Kedvezmények hétvégéjére fel, november 24-én indul a Black Friday a Herbadoctornál!